محل تبلیغ شما A
ایمیل خود را وارد کنید تا از آخرین بروزسانی های سایت مطلع شوید.
محل تبلیغ شما B
مجله پزشکی و سلامت : برای داشتن یک رابطه جنسی رضایت بخش ، باید در ابتدا سعی به تحریک میل جنسی شریک زندگیتان کنید. راههای مختلفی برای تحریک میل جنسی آقایان و خانمها وجود دارند ، در ادامه مطلب به چندین راه برای تحریک میل جنسی آقایان اشاره میکنیم.
ماسک زردچوبه و نمک دریایی ادعا میشود که به رفع موهای زائد بدن کمک میکند. آیا این ادعا حقیقت دارد؟ در حال حاضر انواعی از روشهای موقت و دردناک نظیر شیو کردن و اپیلاسیون برای رفع موهای زائد بدن وجود دارد
پسوریازیس بیماری خطرناکی است. به محض مشاهده علائم آن، باید برای آن چاره اندیشید. در این بیماری، سلول های پوست به طور غیر عادی شروع به رشد می کنند و در بعضی از نقاط بدن تاثیر می گذارند.
لک پوست یکی از مسائل مربوط به مراقبت از پوست است که اکثر شما در بعضی مواقع در زندگی با آن مواجه بودهایدد و به همین خاطر محصولات متنوع آرایشی را برای از بین بردن این لک ها استفاده کردهاید.
روغن بنفشه از گلبرگ های گل بنفشه گرفته می شود .این گل زیبا و پر خاصیت اصالتا متعلق به کشورهای فرانسه ، چین و یونان است. اما امروزه در همه دنیا پرورش می یابد .
استفاده از وازلین باعث حفظ رطوبت پوست شده و با بستن منافذ پوستی مانع از خشک شدن پوست می شود. همچنین استفاده از وازلین بر پوست سبب جلوگیری از عرق کردن بیش از اندازه می شود و همین کار نتیجتا مانع از دست رفتن آب پوست خواهد شد.
برای همه ما مثل روز روشن است که میوهها منبع بسیار غنی از موادی هستند که بدن انسان آنها را نیاز دارد. میوهها حاوی منبع غنی از انواع ویتامینها هستند، اما بیشتر مقدار کالری میوهها به خاطر وجود کربوهیدراتها به ویژه قند است. اکثر میوهها حاوی ترکیبی از قندهای مختلف هستند اما یک نوع از قند به نام فروکتوز در اکثر آنها وجود دارد.
باور بیشتر مردم و حتی مقامات دولتی در زمینهی تغذیه این است که باید از رژیم غذایی پرچرب، به سبب میزان بالای چربی استاندارد آنها، پرهیز نماییم. اما مطالعات جدید این باور رایج را زیر سوال میبرد. تحقیقات نشان میدهند، گسترهای از محصولات تازهی پرچربی که تولید میشوند، میتوانند برای سلامت قلب و عروق مفید باشند. این سخن بدین معناست که رژیم غذایی پرچرب (یا همان چربی بالا) بر خلاف باور عمومی تهدیدی برای سلامت قلب نیست، بر عکس حتی ممکن است در برابر سکتهی مغزی و اختلالات قلبی مقاومت داشته باشد. این رویکرد اساسی دکتر داریوش مظفریان از دانشکدهی علوم تغذیه Friedman در دانشگاه بوستون است. بر اساس یافتههای دکتر مظفریان و تیم دانشگاهی او، نه تنها باور عمومی مردم بلکه موضع سازمانهای دولتی مانند وزارت کشاورزی ایالات متحده و وزارت بهداشت و خدمات انسانی این کشور، تحت تأثیر قرار میگیرند. برای جلوگیری از افزایش میزان کلسترول بدن، همواره توصیه شده است تا از مواد لبنی پرچرب استفاده نشود. این در حالی است که چربی اشباع موجود در لبنیات پرچرب به USDA هشدار میدهد که سطح کلسترول LDL یا همان کلسترول بد در حال افزایش است. با این حال در طول زمان و پس از گذشت مدتی، کلسترول LDL بالا میتواند سبب ابتلای فرد به برخی از بیماریهای قلبی نظیر آترواسکلروز یا بیماری عروق کرونر گردد.
ادعای متضاد جالب است بدانید که مطالعهی دیگری نشان میدهد رژیم غذایی پرچرب برای بدن مضر است. این یافتهی تعجببرانگیز در مجلهی آمریکایی تغذیهی بالینی منشر شده است. مارسی اوتو دستیار پروفسور در در دانشگاه تگزاس نخستین شخصی است که چنین اداعی را مطرح نموده است. چربی لبنی ممکن است از بیماری قلبی و سکتهی مغزی پیشگیری نماید. دکتر مظفریان و تیم او بیش از 65 مورد از افراد سالمند را مورد تحقیق قرار دادهاند. محققان 6 سال پس از آغاز تحقیق در سال 1992 و نیز 13 سال پس از آن سطح پلاسمای خون از نظر میزان سه نوع چربی را اندازهگیری کردند. گذشته از آنچه مورد اشاره قرار گرفت، در این پژوهش انجمنهایی مرتبط با مرگ و میر عمومی انسانها، مرگ و میر ناشی از بیماریهای خاص و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی نیز در نظر گرفته شدند.
در طول دورهی پیگیری 22 ساله 2442 نفر از شرکتکنندگان فوت کردند که مرگ 833 نفر از آنها به سبب بیماریهای قلبی بوده است. با این حال هیچ کدام از سه اسید چربی که در این مورد تأکید ما قرار داشتند، با ریسک مرگ عمومی این افراد همبستگی نداشتهاند. علاوه بر این مطابق با تجزیه و تحلیلها بزرگسالانی که سطح بالاتری از اسیدهای چرب، به میزان 42 درصد کمتر از دیگران داشتهاند، با خطر کمتری ازسکتههای مغزی جان میبازند.
دستورالعمل روزمره باید مورد تجدید نظر قرار گیرد! بر اساس آنچه نویسندهی این تحقیق ادعا میکند، رژیم غذایی رایج نیاز به اصلاح دارد. درستوالعملهای غذایی در ایالات متحده بین سالهای 2015 تا 2020 توسط ادارهی پیشگیری از بیماریها و ارتقاء سلامت صادر شد. بر این اساس مصرف لبنیات بدون چربی و یا کم چرب، یعنی دارای چربی کمتر از 1 درصد از وزن محصول، توصیه نمیگردد. این لبنیات شامل شیر، ماست، پنیر و علاوه بر این شیر سویا میشود. با این حال اوتو که نظر مخالف دارد میگوید با این نظر مخالف است و مطابق یافتههای قبلی، نتایج نشان میدهند که بازنگری در محصولات لبنی باید شامل افزودن مواد مفید دیگری مانندکلسیم و پتاسیم به آنها باشد. او بر این اعتقاد است که این مواد در کودکی ضروری هستند، با این حال ضرورت آنها محدود به دوران کودکی نمیشود. این پژوهشگر در مورد افزودن این مواد به محصولات لبنی، به شرایطی مانند فقر، پوکی استخوان و سایر موارد ضروری اشاره نمود.
سخن آخر رژیم غذایی پرچرب ، بر خلاف باور عمومی، خطر بیماری قلبی و مرگ عمومی در سالمندان را افزایش نمیدهد. علاوه بر این نتایج نشان میدهند که اسیدهای چرب موجود در چربی مواد لبنی ممکن است از بیماریهای قلبی عروقی و همچنین سکتهی مغزی پیشگیری نمایند. دکتر اوتو در نهایت میگوید: «مهم است که مطالعاتی قوی داشته باشیم چرا که مصرف کنندگان مواد غذایی بیشتر در مورد اطلاعات پزشکی با دستاوردهای بسیار ضد و نقیض و متناقض مواجه میشوند تا از شایعات مربوط به این موضوع».
کد: 50017209
زمان انتشار: شنبه 14 مهر 1397 08:30 ب.ظ
منبع: Rosha salamat
تعداد نمایش: 19
محل تبلیغ شما E
محل تبلیغ شما F
محل تبلیغ شما G
محل تبلیغ شما D