مجله اینترنتی روشا سلامت
تناسب اندام ورزش و سلامتی تغذیه و رژیم غذایی پوست و مو جراحی های زیبایی سلامت جنسی
     

محل تبلیغ شما A

درباره روشا سلامت
به وب سایـت جامـع پزشکـی و سـلامـت روشا سلامت خـوش آمـدیـد . وب سایت روشا سلامت در جهت تحقـق آرمـان سـلامـت همگانی جامعه ایجاد گردیده اسـت مقالات موجود در سایت روشا سلامت و همچنین پاسخ های ارائـه شـده به سـوالات توسـط کادر متخصصین علم پـزشکـی و سـلامـت صـورت می گیـرد کـه در این راستا رعایت اصل صحت،اعتبار و امانت انجام میپذیرد لطفـا با حضـور خویـش در سایت ما , ما را یاری نمایید همـراه با روشا سلامت در زندگی سلامت و تنـدرسـت باشیـد ... ادامه 

ایمیل خود را وارد کنید تا از آخرین بروزسانی های سایت مطلع شوید.

محل تبلیغ شما A

محل تبلیغ شما B

محل تبلیغ شما B

پربازدید ترین ها

۱۵ فانتزی برای تحریک میل جنسی آقایان

۱۵ فانتزی برای تحریک میل جنسی آقایان

مجله پزشکی و سلامت : برای داشتن یک رابطه جنسی رضایت بخش ، باید در ابتدا سعی به تحریک میل جنسی شریک زندگی‌تان کنید. راه‌های مختلفی برای تحریک میل جنسی آقایان و خانم‌ها وجود دارند ، در ادامه مطلب به چندین راه برای تحریک میل جنسی آقایان اشاره می‌کنیم.

ماسک زردچوبه و نمک دریایی ، رفع موهای زائد بدن به طور کامل

ماسک زردچوبه و نمک دریایی ، رفع موهای زائد بدن به طور کامل

ماسک زردچوبه و نمک دریایی ادعا می‌شود که به رفع موهای زائد بدن کمک می‌کند. آیا این ادعا حقیقت دارد؟ در حال حاضر انواعی از روش‌های موقت و دردناک نظیر شیو کردن و اپیلاسیون برای رفع موهای زائد بدن وجود دارد

پسوریازیس و لوپوس

پسوریازیس و لوپوس

پسوریازیس بیماری خطرناکی است. به محض مشاهده علائم آن، باید برای آن چاره اندیشید. در این بیماری، سلول های پوست به طور غیر عادی شروع به رشد می کنند و در بعضی از نقاط بدن تاثیر می گذارند.

سرم ضد لک برای پوست بهتر است یا کرم ضد لک + خرید

سرم ضد لک برای پوست بهتر است یا کرم ضد لک + خرید

لک پوست یکی از مسائل مربوط به مراقبت از پوست است که اکثر شما در بعضی مواقع در زندگی با آن مواجه بوده‌ایدد و به همین خاطر محصولات متنوع آرایشی را برای از بین بردن این لک ها استفاده کرده‌اید.

تاثیر روغن بنفشه بر پوست و مو  چیست؟

تاثیر روغن بنفشه بر پوست و مو  چیست؟

روغن بنفشه از گلبرگ های گل بنفشه گرفته می شود .این گل زیبا و پر خاصیت اصالتا  متعلق به کشورهای فرانسه ، چین و یونان است. اما امروزه در همه دنیا پرورش می یابد .

 تاثیر وازلین بر پوست صورت 

تاثیر وازلین بر پوست صورت 

استفاده از وازلین  باعث حفظ رطوبت پوست شده  و با بستن منافذ پوستی  مانع از خشک شدن پوست می شود. همچنین استفاده از وازلین بر پوست  سبب جلوگیری از عرق کردن بیش از اندازه می شود و همین کار نتیجتا مانع از دست رفتن آب پوست خواهد شد.

آیا شکر موجود در میوه‌های شیرین، سالم است؟

آیا شکر موجود در میوه‌های شیرین، سالم است؟

برای همه ما مثل روز روشن است که میوه‌ها منبع بسیار غنی از موادی هستند که بدن انسان آن‌ها را نیاز دارد. میوه‌ها حاوی منبع غنی از انواع ویتامین‌ها هستند، اما بیشتر مقدار کالری میوه‌ها به خاطر وجود کربوهیدرات‌ها به ویژه قند است. اکثر میوه‌ها حاوی ترکیبی از قندهای مختلف هستند اما یک نوع از قند به نام فروکتوز در اکثر آن‌ها وجود دارد. 

آیا مصرف آلوئه‌ورا خطرناک است؟

آیا مصرف آلوئه‌ورا خطرناک است؟

اسخ اینست: بله و خیر، آلوئه‌ورا مانند تمام گیاه دارویی خواصی دارد که مصرف آن در حد اعتدال سودمند است، اما ممکن است در دوز بالا و بر افراد با شرایط سلامت خاص تأثیرات نامطلوبی داشته باشد.
آلوئه‌ورا یکی از قدیمی‌ترین گیاهان دارویی است که بشر شناخته و به کار برده است. محققان تاریخ استفاده از آلوئه‌ورا را تا 2000 سال پیش در یونان باستان تخمین زده‌اند، در آنجا  این گیاه را به دلیل خواص دارویی متعدد و متنوعش «اکسیر» می‌نامیدند. در مصر باستان نیز آلوئه‌ورا در مراسم تدفین فرعون‌ها کاربرد داشت و به عنوان نذورات تدفینی در کنار مومیایی قرار داده می‌شد. در کشور ما این گیاه را به نام صبر زرد می‌شناختند و از آن برای درمان یبوست و تقویت عمومی بدن استفاده می‌کردند.
آلوئه‌ورا گیاهی با برگ‌های گوشتی و فاقد ساقه، متعلق به تیره سوسنیان است که از دو محصول شیرابه و ژل آن استفاده می‌شود. شیرابۀ گیاه را با برش دادن رویۀ برگ و فشردن آن به دست می‌آوردند و برای تهیۀ ژل باید برگ‌ها را به دو نیم کرد و ژل را از روی برگ تراشید؛ شیرابه عموماً مصرف خوراکی دارد، اما ژل آلوئه‌ورا را می‌توان هم به صورت خوراکی و هم بر روی پوست استفاده کرد، و امروزه محصولات متنوعی از اقسام نوشیدنی‌ها (تهیه شده از ژل، یا ترکیب ژل و شیرابه با آب مرکبات)، قرص‌ها، کمپوت، اسپری‌ها، کرم‌ها و نرم‌کننده‌ها با استفاده از آلوئه‌ورا تهیه و به بازار عرضه می‌شوند.
اما باید توجه داشت که عرضۀ آلوئه‌ورا در قالب مواد غذایی یا بهداشتی ماهیت دارویی آن را تغییر نمی‌دهد، و باید در مصرف این ماده اعتدال و احتیاط را رعایت کنید.


خطرهای مصرف جلدی:


منافعی که برای مصرف پوستی آلوئه‌ورا ذکر شده بی‌شمارند: از گذشته تا به حال از ژل آلوئه‌ورا برای درمان آفتاب‌ سوختگی استفاده می‌کردند، آن را به عنوان نرم‌کنندۀ پوست و مو به کار می‌بردند و به آن خواص ضد پیری پوست و مناسب برای درمان آکنه نسبت می‌دادند. بعضی از این خواص در طی تحقیقات به اثبات رسیده است و بعضی دیگر خلاف‌شان ثابت شده است. 
ژل آلوئه‌ورا به دلیل رطوبت بالا و برخورداری از آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند ویتامین آ، ویتامین سی، ویتامین ای و هفت آمینو اسید ضروری برای بدن می‌تواند برای پوست و جلوگیری از بروز چروک‌ها بسیار مفید باشد. همچنین به دلیل خاصیت باکتری زدایی می‌توان این ژل را برای درمان آکنه به کار برد. جالبست که بدانید در تحقیقات اثبات شده است با مالیدن ژل آلوئه‌ورا بر روی گوجه‌فرنگی‌های رسیده، می‌توان زمان فساد آنها را به تأخیر انداخت. شاید به واسطۀ همین خاصیت باشد که از ژل آلوئه‌ورا به عنوان دهانشویه‌ای قوی استفاده شده است.
اما مالیدن ژل آلوئه‌ورا بر روی پوست ممکن است آسیب‌رسان نیز باشد. در یک تحقیق انجام شده در هندوستان که در نشریۀ درماتولوژی هند منتشر شده، اعلام شده است که مصرف جلدی آلوئه‌ورا ممکن است به قرمزی، سوختگی یا احساس سوزش پوست یا در افراد با سابقۀ حساسیت، به درماتیت منجر شود. محققان توصیه کرده‌اند کسانی که به سیر، پیاز یا گل لاله حساسیت دارند از مصرف آلوئه‌ورا بپرهیزند، و بهتر است پیش از مصرف آن، ابتدا مقدار کمی از آن برای تست بر روی قسمت داخلی آرنج مالیده شود. همچنین مشخص شده است که بر خلاف انتظار، آلوئه‌ورا در درمان آفتاب سوختگی تأثیری ندارد، بلکه صرفاً رطوبت موجود در ژل می‌تواند باعث تسکین پوست و ایجاد حس آرامش شود.


خطرهای مصرف خوراکی:


اگر در مصرف پوستی آلوئه‌ورا نهایت خطر قرمزی یا جوش زدن پوست است ، در مصرف خوراکی آن، به خصوص برای زمان طولانی و دوز بالا با خطرات بزرگ‌تری مواجه هستیم و باید بیشتر احتیاط کنیم.
شیرابۀ آلوئه‌ ورا که از قدیم در درمان یبوست کاربرد داشته است، در صورت استفادۀ مفرط، به سیستم دفع آسیب می‌رساند و حتی نمونه‌هایی از سرطان رودۀ بزرگ بر اثر استفاده بی‌رویه از این ماده گزارش شده است. همچنین خوردن شیرابه ممکن است باعث بروز دردهای شکمی یا بروز خون در ادرار شود، به کلیه‌ها آسیب برساند، با ایجاد انقباض‌های زهدانی در زنان باردار موجب سقط جنین شود، یا حتی به مرگ منجر شود. مصرف خوراکی ژل آلوئه‌ورا نیز که بسیار بی‌خطرتر از شیرابۀ آن به نضر می‌رسد، در صورت افراط و به دلیل برخورداری از خاصیت آب‌رسانی، تعادل الکترولیت‌های خون را بر هم می‌زند و سطح پتاسیم بدن را پایین می‌آورد. علاوه بر همۀ اینها، آلوئه‌ورا را برای پایین آوردن قند خون در افراد دیابتی تجویز می‌کنند، که به دلیل پایین آوردن سطح تری گلیسیرید خون می‌تواند در پیشگیری از خطر حملۀ قلبی در آنان بسیار مفید باشد، اما میزان مصرف باید به دقت توسط یک متخصص تعیین شود.
بسیاری ترجیح می‌دهند که برای مصرف آلوئه‌ورا خودشان این گیاه را در گلدان نگهداری کنند. کاشت این گیاه در گلدان از طریق بذر یا شاخه کار چندان آسانی نیست، اما نگهداری از آن به دلیل نیاز کمی که به آب دارد، بسیار ساده است. کافی است یک آلوئه‌ورای کوچک بخرید و آن را در پشت پنجره‌ای آفتابگیر قرار بدهید تا علاوه بر لذت بردن از دیدن برگ‌های سبز و باطراوت این گیاه، از خواص درمانی بی‌شمارش بهره‌مند شوید.

 در محصولات آرایشی ضد چروک، از ترکیب آلوئه‌ورا و ترتینوئین برای جوان‌سازی پوست استفاده می‌کنند.


مصرف خوراکی شیرابۀ آلوئه‌ورا می‌تواند به بروز دردهای شکمی، اسهال، مشاهدۀ خون در ادرار، تورم کبد، بدتر شدن یبوست و حتی بروز سرطان رودۀ بزرگ بیانجامد. به همین دلیل باید در زمان خرید نوشیدنی‌های حاوی آلوئه‌ورا به لیست ترکیبات آن توجه کنید، خوردن روزی یک گرم شیرابۀ آلوئه‌ورا در مدت چند هفته حتی می‌تواند به مرگ منجر شود.

مولف: آرزو محب

کد: 50017459

زمان انتشار: چهارشنبه 9 آبان 1397 08:30 ب.ظ

منبع: Rosha Salamat

تعداد نمایش: 36

محل تبلیغ شما E

محل تبلیغ شما F

محل تبلیغ شما G

محل تبلیغ شما D

انتشار مجدد اطلاعات با درج لینک منبع امکان پذیر است.
درباره ما      فروش تجهیزات پزشکی تبلیغات و رپرتاژ     ارتباط