مجله اینترنتی روشا سلامت
تناسب اندام ورزش و سلامتی تغذیه و رژیم غذایی پوست و مو جراحی های زیبایی سلامت جنسی
     

محل تبلیغ شما A

درباره روشا سلامت
به وب سایـت جامـع پزشکـی و سـلامـت روشا سلامت خـوش آمـدیـد . وب سایت روشا سلامت در جهت تحقـق آرمـان سـلامـت همگانی جامعه ایجاد گردیده اسـت مقالات موجود در سایت روشا سلامت و همچنین پاسخ های ارائـه شـده به سـوالات توسـط کادر متخصصین علم پـزشکـی و سـلامـت صـورت می گیـرد کـه در این راستا رعایت اصل صحت،اعتبار و امانت انجام میپذیرد لطفـا با حضـور خویـش در سایت ما , ما را یاری نمایید همـراه با روشا سلامت در زندگی سلامت و تنـدرسـت باشیـد ... ادامه 

ایمیل خود را وارد کنید تا از آخرین بروزسانی های سایت مطلع شوید.

محل تبلیغ شما A

محل تبلیغ شما B

محل تبلیغ شما B

پربازدید ترین ها

۱۵ فانتزی برای تحریک میل جنسی آقایان

۱۵ فانتزی برای تحریک میل جنسی آقایان

مجله پزشکی و سلامت : برای داشتن یک رابطه جنسی رضایت بخش ، باید در ابتدا سعی به تحریک میل جنسی شریک زندگی‌تان کنید. راه‌های مختلفی برای تحریک میل جنسی آقایان و خانم‌ها وجود دارند ، در ادامه مطلب به چندین راه برای تحریک میل جنسی آقایان اشاره می‌کنیم.

ماسک زردچوبه و نمک دریایی ، رفع موهای زائد بدن به طور کامل

ماسک زردچوبه و نمک دریایی ، رفع موهای زائد بدن به طور کامل

ماسک زردچوبه و نمک دریایی ادعا می‌شود که به رفع موهای زائد بدن کمک می‌کند. آیا این ادعا حقیقت دارد؟ در حال حاضر انواعی از روش‌های موقت و دردناک نظیر شیو کردن و اپیلاسیون برای رفع موهای زائد بدن وجود دارد

پسوریازیس و لوپوس

پسوریازیس و لوپوس

پسوریازیس بیماری خطرناکی است. به محض مشاهده علائم آن، باید برای آن چاره اندیشید. در این بیماری، سلول های پوست به طور غیر عادی شروع به رشد می کنند و در بعضی از نقاط بدن تاثیر می گذارند.

سرم ضد لک برای پوست بهتر است یا کرم ضد لک + خرید

سرم ضد لک برای پوست بهتر است یا کرم ضد لک + خرید

لک پوست یکی از مسائل مربوط به مراقبت از پوست است که اکثر شما در بعضی مواقع در زندگی با آن مواجه بوده‌ایدد و به همین خاطر محصولات متنوع آرایشی را برای از بین بردن این لک ها استفاده کرده‌اید.

تاثیر روغن بنفشه بر پوست و مو  چیست؟

تاثیر روغن بنفشه بر پوست و مو  چیست؟

روغن بنفشه از گلبرگ های گل بنفشه گرفته می شود .این گل زیبا و پر خاصیت اصالتا  متعلق به کشورهای فرانسه ، چین و یونان است. اما امروزه در همه دنیا پرورش می یابد .

 تاثیر وازلین بر پوست صورت 

تاثیر وازلین بر پوست صورت 

استفاده از وازلین  باعث حفظ رطوبت پوست شده  و با بستن منافذ پوستی  مانع از خشک شدن پوست می شود. همچنین استفاده از وازلین بر پوست  سبب جلوگیری از عرق کردن بیش از اندازه می شود و همین کار نتیجتا مانع از دست رفتن آب پوست خواهد شد.

آیا شکر موجود در میوه‌های شیرین، سالم است؟

آیا شکر موجود در میوه‌های شیرین، سالم است؟

برای همه ما مثل روز روشن است که میوه‌ها منبع بسیار غنی از موادی هستند که بدن انسان آن‌ها را نیاز دارد. میوه‌ها حاوی منبع غنی از انواع ویتامین‌ها هستند، اما بیشتر مقدار کالری میوه‌ها به خاطر وجود کربوهیدرات‌ها به ویژه قند است. اکثر میوه‌ها حاوی ترکیبی از قندهای مختلف هستند اما یک نوع از قند به نام فروکتوز در اکثر آن‌ها وجود دارد. 

ارتباط میان آلودگی هوا و خطر ابتلا به دیابت

ارتباط میان آلودگی هوا و خطر ابتلا به دیابت

 
آیا زندگی در شهرهایی که به آلودگی هوا دچارند می‌توانند خطر ابتلا به دیابت را افزایش دهد؟ آیا علاوه بر سرطان ریه، عفونت دستگاه تنفسی، بیماری‌های قلبی و سکته‌های مغزی، دیابت نیز در کمین شهروندان ساکن شهرهای بزرگ و آلوده است؟
متأسفانه جواب این سوال مثبت است. در تحقیقات جدیدی که در مورد خطرات آلودگی هوا بر سلامت افراد انجام شده، اثبات شده است که تنفس طولانی مدت هوای آلوده می‌تواند فرد را مستعد ابتلا به دیابت کند، و هر سال 3.2 میلیون نفر در سراسر جهان به دلیل زندگی در شهرهای آلوده به دیابت نوع 2 دچار می‌شوند.
اما فرد چگونه به دیابت مبتلا می‌شود؟ دیابت بیماری مزمنی است که در اثر کاهش توانایی بدن انسان برای تولید هورمون انسولین رخ می‌دهد. معمولاً می‌توان کمبود انسولین را از طریق تزریق و درمان جبران کرد، اما عوارض آن بر کلیه‌ها، قلب و احتمال بروز سکته‌های مغزی گریزناپذیر است.


 آلودگی هوا چگونه می‌تواند به دیابت منجر شود؟ 


باید بدانید که در زمان تنفس هوای آلوده، تعدادی از آلاینده‌ها به محض ورود به دستگاه تنفسی، وارد جریان خون می‌شوند و بر بافت‌ها و اعضای بدن تأثیر می‌گذارند. این تأثیر می‌تواند به بروز اختلالاتی در بدن منجر شود، که یکی از این اختلالات میزان حساسیت به انسولین و تولید این هورمون در بدن است. 
فرضیۀ ارتباط میان ابتلا به دیابت و تنفس هوای آلوده چند دهه مطرح بوده است، تا اینکه محققان دانشکدۀ پزشکی دانشگاه واشنگتن با همکاری موسسۀ مراقبت‌های درمانی نظامیان بازنشسته در سنت لوئیس، تحقیقی گسترده را برای مطالعۀ عوامل تهدید کنندۀ سلامت آغاز کردند. آنها به مدت بیش از هشت سال تعدادی از بازنشسته‌های ارتش ایالات متحده را که سابقۀ دیابت نداشتند، تحت نظر و آزمایش قرار دادند، و برای آزمایش فرضیه‌های خود از مدل‌های مختلف در برابر پارامترهای مختلف استفاده کردند. در نتیجۀ این تحقیق تخمین زده شد که آلودگی هوا در سطح جهانی به ابتلای 3.2 میلیون مورد بیماری دیابت در سال منجر می‌شود، و تعداد سال‌های امکان زیست سلامت در جهان که به این طریق از بین می‌رود، به 8.2 میلیون سال در سال 2016 بالغ شده است.


آیا شاخص‌های کیفیت هوا معیار خوبی برای تشخیص سلامت هوا هستند؟


جواب منفی است. شاخص‌های کیفیت هوا که معمولاً با اعداد بیان می‌شوند، از سوی سازمان بهداشت جهانی WHO  اعلام می‌شوند. ممکن است برای مثال بشنوید که شاخص کیفیت هوا زیر 50 است و کیفیت هوا برای تمام گروه‌های سنی و سلامت مناسب است. اما باید بدانید که در تعیین این شاخص‌ها چیزی بیشتر از تحقیقات سلامت و بهداشتی دخیل است، و در آن مصلحت رشد صنعت را نیز در نظر می‌گیرند. متأسفانه در سراسر جهان صاحبان صنایع با لابی‌گری و مداخله در قانون‌گذاری، از تدوین و اجرای هر قانونی که به تعطیلی کسب و کار آنان بیانجامد جلوگیری می‌کنند، و سازمان بهداشت جهانی نیز از این مداخلات به دور نیست. کافی است همین قدر بدانید که حتی هوایی که بنا بر شاخص‌های اعلام شده از سوی سازمان بهداشت جهانی سالم تلقی می‌شود، می‌تواند برای سلامت انسان خطرآفرین باشد؛ و این خطر در کشورهای فقیرتر که از درآمد سرانۀ پایین‌تری برخوردارند و سیاست‌های هوای پاک در آنها اجرا نمی‌شود، از جمله هند، چین و اندونزی، در مقایسه با کشورهای ثروتمند مثل کانادا، استرالیا و نیوزیلند به مراتب بیشتر است.


 ذرۀ معلق پی‌ام 2.5 چیست؟


ذرات معلق انواعی از آلاینده‌های موجود در هوا هستند که به دلیل قابلیت انتقال آسان از جایی به جای دیگر، و ورود به دستگاه تنفسی، از خطرناک‌ترین انواع آلاینده‌ها نیز محسوب می‌شوند. ذرات پی‌ام 2.5 به دلیل اندازه‌شان به این نام خوانده می‌شوند، یعنی قطر آنها از 2.5 میکرومتر کمتر است و حدوداً 100 بار از یک تار موی انسان ریزترند. این ذره‌های معلق در ترکیبات آلی سمی و فلزات سنگین وجود دارند و از احتراق در موتور اتوموبیل‌ها، آتش زدن گیاهان و ذوب فلزات حاصل می‌شوند. در زمان تنفس ذره‌های معلق پی‌ام 2.5 وارد دستگاه تنفسی ما می‌شوند و به دلیل ریز بودن می‌توانند به اعماق ریه‌ها راه پیدا کنند. دکتر زیاد العلی از دانشگاه واشنگتن که سرپرست تحقیق دربارۀ ارتباط میان دیابت و آلودگی هوا است، در مصاحبه‌ای با رویترز اعلام کرده است که در این پژوهش نقش ذرۀ معلق پی‌ام 2.5 در بروز دیابت نوع 2 مشخص شده است، به گفتۀ دکتر العلی: «نقش کوچک‌ترین اشکال آلاینده‌‌ها که با نام پی‌ام 2.5 شناخته می‌شود، پیش از این نیز در بروز بیماری‌های قلبی، مشکلات ریوی، بیماری‌های کلیه و سایر بیماری‌های غیرواگیر شناخته شده بود.....همین ذرات معلق باعث 4.2 میلیون مورد مرگ پیش از موعد در سال 2015 شده‌اند.....شواهدی در سال‌های اخیر یافت شده است مبنی بر اینکه اگر این ذرات به اندازه کافی ریز باشند، می‌توانند از طریق ریه‌ها به رگ‌ها راه پیدا کنند، به کبد، پانکراس و کلیه‌ها بروند. این ذرات سمی هستند و موجب تخریب بافت‌ها می‌شوند.»

 

مولف: آرزو محب

کد: 50017461

زمان انتشار: چهارشنبه 9 آبان 1397 10:32 ق.ظ

منبع: Rosha Salamat

تعداد نمایش: 58

محل تبلیغ شما E

محل تبلیغ شما F

محل تبلیغ شما G

محل تبلیغ شما D

انتشار مجدد اطلاعات با درج لینک منبع امکان پذیر است.
درباره ما      فروش تجهیزات پزشکی تبلیغات و رپرتاژ     ارتباط